Naša priča...

Gde se nalazimo, kako je sve počelo i zašto opstajemo svih ovih godina

O restoranu

Restoran "Dunavski Alasi" nastao je od starog usidrenog broda na Levoj obali Dunava blizu Pančevačkog mosta. Svim dragim gostima, na raspolaganju je zatvoreni deo broda koji čini najveći deo restorana, ali u ponudi je takođe i otvoreni deo koji služi kao terasa i nalazi se do same obale Dunava, pa su gosti u prilici da uživaju u divnom pogledu na Dorćol, Ušće, Pančevački most. Pobrinuli smo se i za parking, tako da svaki gost ima obezbeđeno i sigurno mesto gde može parkirati svoje vozilo, ali i oni gosti koji dolaze sa rečne strane imaju obezbeđeno pristanište za svoje čamce ili manje brodove.


Osnovani smo 2001. godine i od tada do dan danas služimo svojim gostima najbolje specijalitete od sveže ribe i ostalih domaćih proizvoda, uz izuzetan pogled na Dunav i prijatnu atmosferu, gosti su u prilici da osete sve čari Dunava i da uživaju u jelu i piću sa divnim pogledom na reku. Ribe koje pripremamo našim gostima na naš specijalan način uvek su sveže ulovljene, a to garantuje i generacija alasa koji su i ovaj restoran osnovali pre više od dve decenije.

Rođendani

Naš restoran može biti mesto gde ćete provesti svoj rođendan na divan način uz ukusna sveža jela, ili rođendan nekog člana porodice, rodbine i prijatelja.

Svadbe

Restoran je na raspolaganju i svadbarskim slavljima, te uz dogovor možemo postići da vaše slavlje bude organizovano na najbolji mogući način.

Slave

U prilici smo da vam omogućimo organizovanje Slave, posne, mrsne ili mešane ukusne hrane za vaše goste. Stojimo vam na raspolaganju za razna slavlja.

Kućna dostava

Osim organizovanih slavlja u našem restoranu, u ponudi imamo i mogućnost kućne dostave hrane ili na određenu adresu koju zahtevate.